skip to Main Content

På besök hos Trubbel och Trassel

I söndags åkte vi till Linköping för att hjälpa Jimmys bror att flytta. Fast jag och hundarna struntade i det där med flytthjälp och åkte till Maggan med Trubbel, Trassel och Nelson istället! Stackars Poppel har nog aldrig tränat så mycket på en och samma dag förut men som tur är så laddas hon ju upp som en duracellkanin mellan varven. Den där långpromenaden kunde dock varit hälften så lång enligt Poppel för att bara gå är ju dötrist! ;)

Poppel fick pröva på stora fåglar för första gången och det löste hon ganska bra till slut. Lite mesig var hon i början och testade om man kunde få slippa. Övning ger färdighet stämmer nog väldigt bra in där!

Sen på eftermiddagen åkte vi till en inomhuslokal där vi tränade freestyle och lydnad. Lotus var jätteduktig på alla hans freestylemoment, kanske dags att sätta ihop ett program snart? Jag har ju alltid sagt att jag inte tänker tävla men Maggan inspirerar! Poppel fick träna på fritt följ i ny miljö och det gjorde hon jättebra, det lilla hon kan. Hennes attityd är verkligen strålande. Och som vanligt så fick jag massvis med bra tips av Maggan som jag ska tänka på. Det är alltid nyttigt att ha någon som pekar ut de omedvetna misstag man gör.

This Post Has One Comment
  1. Åh, vilka fina bilder det blev! :D Ska sätta mig med mina och fixa klart dem ikväll, har en fortsättningsbild på Poppel vs. Trassel och nån rolig Trubbel-blick oxå. ;)
    Såklart ni ska sätta ihop ett freestyleprogram! Kommer bli kanon, bara att välja låt nu ju! Och poppel var verkligen strålande, massor grattis till bra grundande. Jag och trassel får snabba oss ur ettan så vi slipper möta er där. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top