skip to Main Content

Träningsdokumentation

Lexus är mycket duktig och fokuserad till max! Han är så härlig att jobba med i ett moment som fritt följ som inte kräver snabbhet (han är lite dålig på häftiga rörelser men precisionsarbete går bra). Han går på tok för långt fram men det ska vi nog fixa till!

Lotus har HELT ändrat attityd till fotgående nu. Från ett släpigt ofokuserat fritt följ till detta! Här behöver vi träna mer på stegförflyttningar och vändningar på stället, men allt det andra vill jag påstå fungerar mycket bra! Nu är ju fritt följ ett moment som aldrig blir färdigt och vi kommer nog alltid ha något att jobba mer med.

Och se Maggan, ingen ”englands-hand”! ;)

This Post Has 3 Comments
  1. Sååå söt hon är eran nya lilla tjej, riktigt härligt utryck!

    Jag upplever nog också att pälsen blivit ngt sämre sedan kastreringen. Viggo har dock haft riktig toppen päls tidigare och det märks enbart på benen och runt öronen där underullen träder igenom lättare. Jag tänkte att jag skulle fortsätta ställa ut honom även efterkastreringen men så har det inte blivit. De tappar ändå lite hanhundskrydda kan jag tycka. Sedan vet jag inte om det enbart är bara för man vet att de är kastrerade eller om andra ser det oxå. Men visst blir det lika härliga och goa efteråt. Viggo har inte tappat någon motor heller och det känns ju bra. Hur har din reagerat?

    Listen har vi gjort själva, en bit spånskiva och en list uppe och en nere, svårare är det inte kul att du gillade den!

    Kram Sofia m. Viggo & Barca

  2. Vad duktiga ni är!!! Jag berömmer er här oxå. :)
    Fast att Trassels ben är långa är ju att ta i… ;) Men visst börjar hon likna mer och mer en tollare än en taxkorsning! *s*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top