skip to Main Content

En liten lydnadsfilm

En liten lydnadsfilm med Lexus. Vi har en del detaljer att jobba på, men jag är inte SÅ noga när det handlar om klass ett. Jag tycker inte att poängen är det viktigaste i en klass ett tävling, däremot är attityden och koncentrationen desto viktigare. Anledningen till att jag inte tävlar med Lexus är att han inte ligger på platsen. Detta ska bli höstens projekt på lydnadskursen vi går på så får vi se vad som händer sedan.

Ps. ignorera det faktum att jag går som en anka i mina foppatofflor ;)

 

This Post Has One Comment
  1. Såklart Poppel ska va med i rasboken, och vilken päls på svansen hon börjar få!! :D
    GRATTIS till utställningsframgången igen!
    Så roligt att du lagt ut lydnadsfilm oxå, kanonfin kontakt på Lexus och han fixar ju alla störningar så fint (älskar att man ser poppel skutta i trädgården ibland med! :D )! Men jag måste skälla på din låsta vänsterhand igen, jobba bort den nu annars får du börja tävla i england. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top