skip to Main Content

Träningstävling igen

Okej, då kör vi ett nytt inlägg för fancluben.

I onsdags var det träningstävling igen. Poppel gjorde två bra platsliggningar, men jag känner att hon bygger en viss oro under momentet, speciellt under sista som var alldeles för lång även om jag gick fram tidigare (det var elitekipage med). Vi hade sedan startnummer 1 och hon kändes splittrad vilket gjorde mig stressad vilket gjorde henne osäker och så vidare i en ond cirkel. Det blev några missar i linförigheten men annars gick momenten bra även om inte samma känsla var där. I måndags kändes det som att hon gick igång på att få göra momenten och var på så sätt självbelönande och allt var bara så roligt. Men nu var det lite jobbigt snarare, med mycket störning av skällande hundar, mer folk osv. Men inget ont som inte för något gott med sig, jag träningstävlar ju för att få reda på dessa saker!

Vi ska försöka hinna med några fler träningar innan jag vågar debutera men just nu är det nog mer spänt över när löpet kommer. Hon visar inga fysiska tecken ännu och perioden då hon kissade en miljon gånger varje promenad verkar vara över. Jag börjar acceptera att hon kommer löpa under tollarspecialen och att vi inte kommer få starta working testet då, men sånt är livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top