skip to Main Content

BIS 2!!

Wow! BIS tvåa av tjugotalet valpar idag i Skara! Hon är inte dålig min lilla Poppel. Det var ingen gruppfinal idag men eftersom poppel blev slagen av en Airedale terrier så vart ju hon även bästa retriever/spaniel (grupp 8).

Kritiken lämnade jag tyvärr kvar så jag ska försöka få tag i den. Hörde dock lite av kritiken och saker som feminin tik, lite lång i länden, passande benstomme och bra päls nämndes.

This Post Has 12 Comments
  1. Jag har faktiskt inte hunnit skriva ngt där ännu, hehe. Tänkte mer att det skulle vara en träningsbok för mig själv. Är lätt då man kommer åt den över allt :) Det mesta skrivs ändå i bloggen. Men jag kan höra av mig då jag har kommit igång där ;)

  2. Grattis! Ja det hade helt klart varit jätte kul at träffas något.
    Vi ska gå nästa gång på ringträningen med men det är något vi kommer att lägga på hyllan för en tid framöver. Vi koncentrerar oss fullt ut på lydnaden och spåret. Målet är att vara startklara till nyår. Min tanke är att vi ska hinna med ett par tävlingar och klasser nästa år.

    //Stina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top