skip to Main Content
Spårdebut För Vilja

Spårdebut för Vilja

Idag har Vilja (MV Duktiga Duva) debuterat i apellspår. Hon verkar vara minst lika duktig på spår som pappa Keno (ja och Poppel är inte så illa hon heller) och vi vet ju redan att hon är en stjärna på lydnadsplanen så det var såklart att de grejade uppflytt och därtill klassvinst med 278p! Stort grattis från oss!

Pappa Keno har även han varit ute i spårskogen idag, i elitklass. De har ju endast ett cert kvar men det sista sitter långt inne. Fast vi är övertygade om att det kommer bli spårchampion av honom vilken tävling som helst nu :)

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top