skip to Main Content
1:a Pris Till Vilja

1:a pris till Vilja

Detta år deltog inte jag på tollarspecialen för ovanlighetens skull. Jag har varit med sedan jag skaffade Lotus, dvs sedan 2006, men i år kände jag bara att det var för långt att åka då den hölls ända nere i Skåne. Vi åkte till Strömstad och spenderade en vecka istället.

Men Pernilla och Vilja (MV Duktiga Duva) var med på tollarspecialen och tävlade lydnad. Denna gång klaffade äntligen allt och ett ruskigt bra förstapris blev resultatet med hela 193 poäng i lydnadsklass 1. De blev delad etta och snubblande nära Årets Lydnadstollare-titel, denna gick dock till den andra av någon okänd anledning. Superbra jobbat ändå tycker vi och nu är det bara att fortsätta vägen upp mot elit!

Vi får även säga grattis till Malin och pappa Keno som tog pris i öppenklass på tollingjaktprovet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top