skip to Main Content

Vilja har debuterat i lydnad

På självaste fredag den 13:e debuterade Pernilla och Vilja i lydnad! Ojojoj, jag skulle aldrig våga på otursdagen ;)

Men alla är ju inte lika vidskepliga som tur är och Pernilla och Vilja hade ju ingen otur för de tog ett 3:e pris på 132,5p! Poängen var toppen med bland annat 9 på linförigheten. Vilja hade skött sig bra men likt sin mor så var hon lite vimsig då och då, tjuvstartade hoppet och tänkte väl på annat på ställande under gång så de drog på sig 2 nollor. När Pernilla berättade om tävlingen så kände jag väldigt mycket igen hur Poppel var på sin första träningstävling, bland annat ärevarv för att hälsa på funktionärer :)

Grattis till en fin debut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top