skip to Main Content

Lexus Olsson

Det är bra att ha en Lexus när man får knäppa fotoidéer. Han ställer alltid upp och sitter som ett ljus vad det än är för smaskigt som ska balanseras på nos, huvud eller hållas i munnen. Jag har många roliga bilder på honom med bland annat levergodis, leksaker och frolic på huvud och nos!  Idag fick Lexus en fläta med baconsmak som var så smaskig så det var tur att han är en mästare på att behärska sig trots att han nog är familjens största gottegris (efter husse).

     

Kexet höll han på nosen i säkert 10 minuter medan jag fipplade med inställningar fram och tillbaka, det är tålamod det! Lexus kanske borde bli hundmodell? Är det någon som söker en hund med förmågan att agera staty jämte vad som helst så vet ni vart ni ska vända er! ;)

På bilden nedan (eftersom det är inomhusfotografering utan blixtar eller extragrejor) så sitter Lexus blickstill i denna något groteska pose…det ni!

This Post Has 6 Comments
 1. Duktig pojk och härliga bilder.
  Husse en gottegris, JA det kan jag intyga. Inte en kaka blir kvar när han är hemma och hälsar på.
  Hoppas ni alla har det bra och kan hämta nya krafter i skog och mark inför vinterns prövningar.
  mamma Karin //

 2. Hejsan!!!

  Jag har tre olika, ganska vanliga, objektiv. Tror du har ngra av dem oxå. Ett vanligt 18-55 vr objektiv som medföljde den gamla kameran. Ett fast 50 mm och ett 55-200 vr. Alla objektiven är nikons orginal. Jag är minst nöjd med 55-200 pga. dålig ljuskänslighet. Näst på tur står en ”riktig” telezoom, typ 70-300:)

  Vad är det du ska införskaffa?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top