skip to Main Content

Kreativitet kan straffa sig

Jag kom på hur jag skulle lära Poppel fart hela vägen in i inkallningen med hjälp av vårt hala parkettgolv! Det var så roligt att jag ville ha det filmat, men det är svårt att filma inomhus så vi försökte vara lite kreativa för att det verkligen skulle synas vilken fart Poppel har! Så jag placerar kameramannen (husse) bakom mig för att filma mellan mina ben eftersom Poppel har ipo-ingångar, och resten kan ni ju se på filmen…

This Post Has 10 Comments
  1. Nu har jag skrattat så att tårarna rinner! Go Poppel! :) Vilken tur att hon har en snäll husse som förmodligen förlåter henne ganska snart! ;) Ser fram emot fortsättningen av denna film!

  2. Hejsan! Var bara inne en snabbis och kikade och den här filmen förgyllde min kväll :D hahah man har väl en gnutta skadeglädje ;) Jättefina hundar! Ha det bra :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top