skip to Main Content

Våren är på väg!

I helgen fick jag en sån underbar känsla när det kom en varm vindpust mot mig, våren är på väg! Det riktigt luktade vår och jag kände mig övertygad om att vintern nu har fått ge vika. Vi firade med att pulsa ut i snö som stod oss upp till knäna och grillade korv och värmde oss i solen.

Jag har inte bloggat så mycket, eller rättare sagt inget alls, den senaste tiden och så är vädret det enda jag bloggar om nu! Vilken stil va? Jag ska försöka uppdatera retroaktivt med allt som hänt på alla fronter snart! Bland annat; valpfotografering, Tollartidningen, allt nytt på uppfödarfronten, bilder, träning, film, Poppels hälsa osv osv…

This Post Has 4 Comments
 1. Åh vilken härlig bild, det finns hopp om våren idag +10 grader i solen här hemma :) tyvärr så simmar man på gatorna :(

  Vi har saknat ditt bloggande, det är alltid så kul o följa er. Vi måste ta o träffas lite mer tycker jag!

  Tänkte bara säga att jag tyckte ni gjorde ett super bra jobb me tidningen, inte illa för o vara första gången.

  Ha det toppen
  Kram Helena

 2. Jag såg att du var med i Tollaren – KUL!!! Jag till och med kände igen dina hundar på framsidan när jag såg tidningen! :) Vad är det för roll du har, redaktör? Eller skribent?

  Föressten – UNDERBAR bild till det här inlägget! Nu syns det att våren är på väg!

 3. Åh, nu vill jag också ha vår!! Härlig bild!! Ert jobb med tidningen var super, den var jättefin och innehållsrik! Och fina bilder… :) Ser fram emot mer uppdatering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top