skip to Main Content

Utställning på Tollarspecialen

Tollarspecialen, 9/8-09, Ransbergs Herrgård

“Medelstor, medelkraftig av mycket god typ. Feminint huvud, bra skalle, något konvex nosrygg. Vackra ögon, välansatta men något stora öron. Bra hals och rygglinje. Bra vinklar. Bra underlinje. Rör sig bra från sidan.”

Domare: Roland Fors
Ukk 4, Hp

Poppel kom fyra av 23 anmälda tikar i unghundsklass!

This Post Has 6 Comments
 1. Vad duktiga ni var!!! ”Motor med kraft”… *s* att han inte skrev att hon hade fyrhjulsdrift oxå som klarade terrängen så bra. :P ;) Vad roligt att ni placerade er som fyra i den stora klassen!!! Massor grattis!!! Vi håller tummar och tassar för ett CK till helgen! :D
  PS Idag är jag minsann online på msn oxå. DS

 2. Hejsan!

  lite missförstånd med kritiken tror jag….. Motor med kraft – jag antar att det stod ”M stor, M kraft” eller hur? Pixel fick också detta och jag hörde när domaren sa detta till ringsekr: Medelstor och medelkraftig

  Grattis till fint resultat!

 3. Ja, det verkar mer troligt! Ibland är det inte lätt att tyda dessa kritiker och M stor såg verkligen ut som motor så det var det bästa jag kunde tyda det till :) Tur att det är någon som har öronen med sig i ringen!

 4. Grattis Poppel o Frida!
  Så kul att se och läsa om specialen! Hoppas vi kan vara med nästa år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top