skip to Main Content

Crazy-Poppel

Poppels inofficiella namn här hemma är Ferrari. Som bekant så har vi en Lotus och en Lexus som ju är bilmärken. Egentligen så skulle väl Poppel oxå haft ett bilmärke som namn men så blev det inte. Med facit i hand så kan vi dock konstatera att hon hade passat som en Ferarri! Eller egentligen Gumpert, som ligger etta på Top Gears lista över snabbaste sportbilen, men vem vill döpa sin hund till det?

        

Hanna fick köra Ferarri idag och det är inte lätt när man inte är van vid sportbil, hehe. Jag är nu så van att parera alla Poppelhopp men för Hanna gick det sämre. ;) Poppel hälsar till Martha att hon väääldigt gärna vill testa skyddsärm när vi kommer upp till Skellefteå nästa helg!

        

Poppel kom på att man kan klättra på Hanna för att komma högre och det gick ju med vinst! Till slut fick hon sin boll och allt var frid och fröjd, i några minuter i alla fall.

This Post Has 3 Comments
 1. Hej!
  Vad fint det har blivit här inne! roligt med stora bilder oxå *tummen upp*

  Fräna bilder på Poppel när hon hoppar :)

  Ha en skön helg!
  kram
  Matilda Otto & Tipsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top