skip to Main Content

Linjetag & Sök

Nu har vi tränat lite mera linjetag och fått det dokumenterat med husse bakom kameran. Såklart tränar vi på vår äng utan referenspunkter eller kanter eller annat tjafs för att hon ska lära sig att gå rakt ut från mig för att hon inte ska bli låst vid t ex en stig senare. Och det går mycket bra det där med rak linje men det går så fasligt fort att hon hinner springa över dummien innan hon fått vittring.

Sen blev det som avslutning sök på en dummy in i en liten dunge bakom buskar och där fick husse till en klockren bild där man verkligen ser att hon använder näsan! Klicka på bilden så ser man lite bättre grisnäsan vänd åt dummyns håll ;) Halvsekunden senare så satt såklart den där dummyn i Poppels käftar!

This Post Has 3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top