skip to Main Content

Någon som saknat att se bilder på mina tre busar?

Äntligen har jag tagit mig i kragen och installerat photoshop på min nya dator för att jag ska kunna bjuda på lite bilder i inläggen! Men så kom jag på att jag ju inte har några nya bilder, så det får bli en gammal favorit. Ska väl damma av kameran nu när jag inte har någon ursäkt längre.

Värsta chocken fick jag för det där är ju inte Poppel till vänster, eller åtminstone så känner jag inte igen henne! Bilden togs i oktober så hon har verkligen växt på några få månader.

På tal om att Poppel växt så har jag anmält till de två sista juniorutställningarna för hennes del. Hon känns jättefin i kroppen nu så ett sånt där ck suktar vi efter, men jag är såklart partisk. Utställningarna blir i april.

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top