skip to Main Content

Poppel på kurs!

Oj oj, Poppel och jag har varit på lydnadskurs för Emma Willblad och Frida Binette i helgen. Vilka mängder med inspiration och träningstips jag har nu! Dessa två tjejers träningsfilosofi, eller vad man kallar det, är helt fantastiskt bra och jag börjar nu förstå hur man får en sådan hund som jag alltid drömt om.

Att Poppel har lång väg till start i lydnadsklass visste jag redan innan, men trots att det känns som miljoner små saker som jag nu ska lära henne så är det ett simpelt jobb. Jag känner mig inte så vilsen längre för det handlar mest om grundfärdigheter och om att få fart och säkerhet i dessa enkla övningar. Helgens uppenbarelse; Vi tävlar i sitt, ligg och stå och så lite apportering och sånt. ;)

Vad pinsamt det känns nu att Poppel varken kan sitt, ligg eller stå, haha!

Och här kommer lite ärligt fjäsk ;)
Emma & Frida, ni är bäst och vi kommer garanterat på kurs hos er igen!

This Post Has 6 Comments
 1. ÅH! Vad kul att ni gått kurs och blivit inspirerade! Det längtar jag efter att få göra oxå… men det får bli nästa år. Hoppas jag iaf! :)

 2. Hej!
  Hittade hit av en händelse. Såg att ni varit till Simona och kollat valpar. Jag har en valp från hennes första kul :) Fin hemsida hit kommer jag fler gånger.

 3. Hej Frida!
  När jag läste ditt meddelande tänkte jag för mig själv ”vad har jag nu skrivit då” :P
  Självklart är det 10 månader som är debuten, vet inte om det är matematiken eller förvirringen jag ska skylla på ;)

  Ha det gott!
  Kram Therese

 4. mm, men hör med den skytteklubben som är i närheten av dig.. de har säkert en hel drös med jägare som kan knäppa några fåglar åt dig..

  Känner igen det där med frysen, när vi bodde i lägenhet hade vi en halvfrys varav jag hade ett pyttefack som ”hundfack”..

  Nu äntligen har jag en gigantisk frys fylld med allt utom det som är ”normalt” :D *haha*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top