skip to Main Content

BIS:4!

SSRK Bergslagen, 13/9-08, Västerås

”Vackert huvud. Bra hals, något framskjuten i fronten. Önskas högre på benen. Bra kropp för åldern, välutvecklad benstomme. Rör sig med bra steg. Bästa valp.”
Domare: Bjarne Sörensen, Norge
Valpklass II (6-9 mån), Hp BIR & BIS:4

En ny merit till listan, BIS fyra! Nåväl, eftersom detta var en SSRK-utställning vilket innebär att det bara är grupp åtta så är bäst i gruppen och best in show samma sak, så egentligen blev Poppel BIG:3. Men det står åtminstone BIS 4:a på rosetten :)
Åh, idag var Poppel bara så duktig. Hon tossade sig inget när vi sprang utan hade perfekt trav i stort sett hela tiden och hon var jätteenkel att ställa upp. Numera ställer hon sig jättesnyggt helt själv så det är skönt att slippa vara där och pilla i tassar och ben.

Matte har även fått en ”merit” på sin lista. Jag fick ställa en gammal goldentant ur Gunillas (Doubleuse) uppfödning i jaktklass. Bella var så charmig och pigg för sin aktningsvärda ålder på tio år. Målsättningen var att få en tvåa så att hon kan få peta bort j:et inom parentes i sitt jaktchampionat, men tyvärr blev det en trea eftersom Bella är så grå. ;) Bättre lycka till nästa gång då de ska prova lyckan i veteranklass istället.

This Post Has 11 Comments
 1. Grattis igen Poppel o Frida!
  Vad duktiga ni är! Verkligen flitiga på plan : )
  Vi har nästa lördag…. så det kanske är dax att ta fram utställningskopplet och börja träna lite!
  Koppel funkar ju inte alls på Samba!!!!!!!!!!! Vi har sådan allvarliga koppelproblem så vi får kämpa varje promenad. Fullständigt livrädd för spårvagnarna och trafik utanför – så lugna gator och skogen som hon njuter av!
  Kram så länge!

 2. Grattis syrran! :D Det har varit lite utställningsuppehåll här, men nu ska vi tre helger i rad (om mamma får ledigt) :P

 3. STORT GRATTIS till ännu en strålande kritik och placering på lilla Poppel! Som hon växer….
  Jag antar att ni stötte på ”min” Bruno på utställningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top