skip to Main Content
RLD N

RLD N

För någon helg sedan tog jag och Kula sista kvalpoängen i rallylydnad NKL och därmed blev Kula RLD N! Hon tog dessutom de tre kvalpoängen på 90, 92 samt 94 poäng så det var en fin svit.

Tävlingen hölls i ridhus, och det är inget vi tränat på alls. Att låta bli hästskit var dock inget problem, däremot var det värre med att låta bli skyltarna! När jag ser på filmen kan jag bara le åt min lilla skithund som är så nyfiken på de där skyltarna. Så fort hon lämnar min vänstra sida så är hon där och nosar, haha! Men det gör faktiskt inget för rallylydnad är inget vi tränar till vardags, att plocka kvalpoängen i nybörjarklass var bara ett infall från min sida och det gick ju jättebra ändå. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top