skip to Main Content

Sista dagarna av sommar

Snart är det höst och det ser vi fram emot. Förhoppningsvis kommer jag gå en eller två kurser inom olika områden med hundarna och det ska bli så kul! Motivationen blir en helt annan när man har en kurskväll i veckan. Jag föredrar faktiskt kurser med ett tillfälle i veckan framför helgkurser just med tanke på motivationen. Ah, spännande!

Men än är det sommar, i varje fall idag. Våra rosor har sina sista knoppar för iår så de på bilden ovan fick följa med in. Jag älskar verkligen att ha en trädgård och odla grönsaker och blommor, även om våra uteplatser knappast kan kallas för trädgård.

This Post Has 7 Comments
 1. Hum, vilken tid är utställningen den 6e? Ska vara hundvakt i Västerås lör-sön, men kan ju komma om det är på fm någon gång. Vore ju jätteskoj!

 2. Hejsan Frida

  Kul att du tyckte om bilderna från Specialen och tack för hjälpen med identifiering!

  Här var det ju också en massa härliga bilder! Poppel ser underbar ut, väldigt lik sin mamma :) Massor av lycka till med henne vidare så hoppas jag att vi ses på nästa special!

 3. TJOHOO! Massor grattis till BIG-3!!! Jisses, är hon redan 6 månader… nu börjar hon ju snart bli lika gammal som Trassel… :p ;)
  Här hemma premiärlöper trasselsudden och jag är redan trött på farbror Nelson, han får vara instängd. Trubbel funkar det kanon med ÄN så länge… vi är bara inne i första veckan ännu. *puuh*

 4. Hej igen!
  Tänkte bara säga att jag uppdaterat hemsidan lite och lagt till din hemsida under länkar. Det är inte så snyggt än men jag har inte så mkt tid heller =/ Men du, säg till om du vill ha nåt för att jag fortfarande inte fixat en egen domän… *eek*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top