skip to Main Content

På tal om pälsproblem…

…så har alla hundarna fått nytrimmade tassar och öron idag. I Lotus ena öra gjorde jag en otrevlig upptäckt, öroninflammation igen…suck. Han har bergis superont vilket förklarar att han senaste tiden varit lite hängig och ledsen. Nu har jag startat upp en vinäger-kur, vilket fungerar tusen gånger bättre än receptbelagda preparat, så nu ska vi nog få bukt med problemet. Det är ju inte första gången han drabbats tyvärr så vi är ganska vana vid det här laget.

Min favorithund att trimma tassar på är Poppel, för henne lägger man bara på rygg framför sig så somnar hon och det är bara att klippa. Favoriten för örontrimning är helt klart Lexus för med honom behöver man inte använda en sax ens utan det är bara att dra bort allt som släpper, hur lätt som helst! Lotus är mardrömmen på alla sätt och vis, både tassar och öron är väldigt svårtrimmade, men så har han oxå en helt annan pälskvalitet än de andra två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top