skip to Main Content

En känsla av sommar

Idag har vi hunnit med precis allt som vi tänkt oss, kanske för att vi egentligen inte haft några planer. Eller jo, planen för dagen var att riva lite tapet i sovrummet. Vi hann faktiskt med hela väggen där fönstret sitter, så nu är det ”bara” 2,5 väggar kvar, suck. Inga bilder på det dock för jag blir bara deprimerad av eländet, haha!

Vädret har varit lite för bra för att bara vara inne i ångbastun, vi ångar ju ner tapeterna, så vi har pausat med lunchbuffé i stan och eftermiddagsfika på altanen, är det inte sommar så säg! Och vi har plockat en hel burk med körsbär nu på kvällen, eller som Jimmy säger ”sputtebär”. Jag funderar på att förvandla skörden till något gott bakverk, men risken finns att vi hinner äta upp allt innan dess.

Tränat lite lydnad med Lotus har jag gjort oxå. Fjärren börjar arta sig och numera flyttar han bara fram omkring 20-30 cm vilket är en markant förbättring. Apporteringarna börjar bli bättre och vittringen är urstabil förutom att Lotus tvekar lite att komma in när han plockat rätt pinne, men det kommer nog det med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top