skip to Main Content

Klump

Igår var vi på apporteringsträning, dock ej av sådana på bilden ovan utan av dummies. Lexus fortsatte att imponera och han var rent av snabb och hade driv vill jag påstå, kors i taket! Han tyckte det var skitkul och vår instruktör trodde väl att jag bytt hund eller nåt för hon kunde inte tro på att det var samma Lexus. Det är det ju inte heller längre efter senaste gångens genombrott. Lexus ska få höstens träning innan jag går över på Poppel så vi får se ifall han känns värd att fortsätta jobba med i framtiden.

Poppel fick sig en omgång med avlämningsträning av Bengt och blev kallad för bl a klump och fjant, haha! Detta för att hon blev som en klump med dummyn i munnen och skulle bara lägga sig ned och ville inte bjuda på den. Hon fick ett par repetitioner med dummyn av mig idag och det som vi hade innan tandömsningen börjar komma tillbaka, kul!

This Post Has One Comment
  1. Hejsan! Tassade förbi och tänkte att jag måste lämna ett litet avtryck. Vilka tjusiga hundar du har. :D :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top