skip to Main Content
Pigg Och Fräsch Senior-Kenai

Pigg och fräsch senior-Kenai

Jag har haft det stora nöjet att få träffa Kenai (Min Vilda Alerta Andfågel) igen! Jag vet inte hur länge sedan det var jag senast såg honom och Natali. Det måste vara flera år sedan. Han var i jättefin kondition även om man såklart ser att han fyllt senior. Pigg och glad och ruskigt lik mamma Poppel på alla sätt och vis!

Det var verkligen som att träffa Poppel igen! Det var så mycket som påminde om henne i hur han rör sig och i hur han ser ut. Minspel, uppsyn, rörelsemönster, ja allt!

Kenai har levt ganska många år med en mild form av epilepsi så det var skönt att få träffa honom och se att han mår bra ändå. Faktum är att alla mina valpar från min första och hittills enda kull finns kvar i livet och mår bra. Nästa år fyller de hela tio år och jag hoppas så att de ska fortsätta må bra så att vi kan ordna en jubileumsfest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top