skip to Main Content
Grattis Till Veteranerna

Grattis till veteranerna

Det är helt otroligt att skriva att mina små valpar idag fyller 8 år och därmed räknas som veteraner i utställningssammanhang. Tiden har verkligen gått alldeles för fort men enligt uppgift så är alla fortfarande pigga och glada.

Min Vilda Alerta Andfågel
Kenai bor i Uppsala med matte Natalie. Han verkar ha det bra om dagarna på sitt jobb. Han (eller matte) jobbar nämligen på en djuraffär! Kenai har efter en längre utredning blivit diagnosticerad med en form av epilepsi.

Min Vilda Busiga Bläsand
Kula är pigg och galen som vanligt. Vi har under hösten och vintern gått på rehab. Kula har alltid belastat lite fel och fått korta muskler till följd men det var efter att hon oförklarligt blev halt på vänster bakben som jag blev uppmärksam på det.

 

Min Vilda Charmiga Canadagås
Cash har det bra i Ö-vik med mycket lek med mattes barnbarn. Det är roligt att höra att valparna i den här kullen är så bra med barn.

Min Vilda Duktiga Duva
Vilja har haft mycket magproblem under en period. Vi misstänker att det kan ha att göra med fästingtabletten Bravecto. Nu tror jag att hon mår lite bättre och njuter av att ha en lillhusse i hemmet som hon tycker så mycket om.

Min Vilda Ettriga Ejder
Ejder har också fått en bästa kompis och lillmatte att ha skoj tillsammans med. För nåt år sedan fick Ejder en ryggskada som han lyckligtvis repade sig från även om läget var kritiskt.

Min Vilda Fagra Fjällripa
Även Wilda har fått en lillhusse som hon kommer att ha roligt med när han blir lite äldre. I övrigt så lever hon ett härligt friluftsliv i Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top