skip to Main Content
Nytt år, Nya Möjligheter

Nytt år, nya möjligheter

Målen är satta, det nya året kan börja. Men jag är tyvärr fortfarande kvar i det förra året. Min hösttermin i skolan slutar ju inte bara för att det blir första januari och det är en hel del jobb kvar innan jag får runda av mina kurser och få en nystart. Närmare bestämt ungefär två veckor av tentor, redovisningar, hemtentor osv. Jag håller även på med sista rycket av Tollarklubbens rasbok som ska vara klar för tryck senast 1 februari. Men sen, då ska vi börja ”vårt nya liv” som förhoppningsvis mer kommer likna ”vårt gamla liv”, då när hundträningen var överst på schemat. Jag vet iallafall tre rödhåriga (eller nä, fyra blir det ju för jag är numera oxå rödhårig), som är ivriga att sätta igång!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top