skip to Main Content
Kula & Cash I Sundsvall

Kula & Cash i Sundsvall

I söndags provade vi lyckan på utställning igen. Egentligen är det väl långt att åka till Sundsvall (om man frågar husse) men nu hade jag två bra anledningar; Kula är i päls och det fanns ingen annan utställning i närheten och vi fick tillfälle att träffa Cash som ju oxå var anmäld. För att inte tala om att vi fick debutera i jaktklass, roligt!

Cash fick excellent med en bra kritik, det som anmärktes på var ett fallande kors hos både Cash och Kula. Kula fick very good med en toppenkritik. Jag misstänker att anledningen till att hon inte fick excellent var för att hon verkligen inte kan röra sig snyggt. Det finns så mycket energi i min lilla krutdunk så hon hoppar jämfota runt ringen, eller springer sidledes i typ passgång för att hon vill för mycket. Bra med sån motivation i lydnadsringen, not so much i utställningsringen så det får vi träna på – att tagga ner. Fast enligt mig är det energin som gör henne till världens finaste.

Det delades endast ut ett CK och det till championhanen, så det var en rätt trist utställning ur den synvinkeln då inga cert delades ut. Championhanen var en kusin till mina valpar på pappa Kenos sida så det var väl det enda som var roligt.

Nu ser jag fram emot att få ta med mig den mer utställningserfarna Poppel och glänsa i ringen på Stora Stockholm i december. Då får Kula stanna hemma eftersom hennes päls är på väg att fällas.

This Post Has One Comment
  1. Ääääntligen en uppis!! Grattis till VG och exc! Kul med Stora sthlm, lite sugen på att åka och kika…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top