skip to Main Content

Första röntgenresultatet in!

Wilda (MV Fagra Fjällripa) röntgades i måndags och idag hittade jag ett trevligt resultat på hunddata! Helt underbart och jag håller verkligen tummarna för att alla de andra ska få lika fina bokstäver när de röntgas!

Cash (MV Charmiga Canadagås) röntgades tätt efter i tisdags så hans resultat kommer oxå komma snart, vi håller verkligen tummarna.

This Post Has 4 Comments
  1. Grattis! Har just genomlidit den nervslitande pärsen att vänta på hd/ed resultat själv, huvaligen för att ha en hel kull ;) Vi håller tummar och tassar för att det blir lika bra med övriga vildingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top