skip to Main Content

Debut i rallylydnad

Igår for jag och Poppel iväg till Häverö för att debutera i rallylydnad tillsammans med våra träningskompisar Lovisa & Cinna och Elisabeth & Datcha. Theres var med och fotade och jag tror att det är hon som tagit alla bilder. Till sommaren blir rallylydnad en officiell sport så detta var alltså en inofficiell tävling. Det var jättekul att komma ut på tävlingsbanorna igen med Poppel och tanken var att vi skulle jobba på tävlingsnerver i kravlös miljö och utan ångest för diverse uppflyttningspoäng etc. Fast tävlingsmänniska som man är så blev jag såklart ändå nervös! ;)

Rallylydnad inofficiell, Häverö BK
Klass: Nybörjarklass
Poäng: 97/100

”Skitsnyggt!! Tyvärr ett ’ff’ pga att du inte samlar ihop fötterna på ”sitt, gå runt”. Kul att se er!

Domare: Emma Björklund

För att bli uppflyttade till nästa klass krävs tre resultat över 70 poäng alternativt 100 poäng på en tävling så det var ju lite synd att vi missade direktuppflyttningen! Så går det när man inte kan skyltarna ordentligt. ;) Vi kom på delad andraplats tillsammans med Lovisa och en annan deltagare. Det gick även bra för Elisabeth som fick 90 poäng, dvs oxå uppflyttningspoäng! Nästa helg kör vi igen och då ska vi ha maxpoäng tjejer!

This Post Has 4 Comments
  1. Wow, fasen vad bra det gick! :D Grattis!
    Men det är ju som du säger synd att man inte kan skyltarna ordentligt… de är för jävla krångliga ibland alltså! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top