skip to Main Content

Mitt lilla kryp

I mellandagarna har vi haft kul med att lära in kryp. Jag har faktiskt ingen klar bild över hur ett bra kryp ser ut så jag satsar helt enkelt på att ha henne så klistrad i backen som möjligt. Vet inte om hon ”får” göra sådär med rumpan som hon gör. Vad är viktigast, armbågarna eller rumpan? Vi har inte kommit så långt ännu, vi tränar mest inne på mattan med en tass i taget, men om Popsan får bestämma så kryper hon gärna fort. Dock inte alltid med så bra teknik.

Ganska ofta ser det ut såhär när Poppel blir för ivrig. Hon gillar att gå fot lite för mycket så hon försöker ibland att få göra det. Hon är även en väldigt kontaktsökande tjej i fritt följ och då tycker hon att hon inte har tillräckligt av det när hon är ända nere i backen, haha! Men vi tränar på, vi ska ju inte tävla i detta förrän till hösten.

This Post Has 5 Comments
  1. Armbågarna i backen, annars är det noll.. Viktigast med dom alltså, men även rumpan ska va låg och inte ”hoppa” fram.. Det kommer gå lysande!

  2. Finaste Poppel!! Ååå vad hon är fin <3<3 blir så varm i hjärtat!! Saknar dom Röda jätte mycket. TUR Martha snart kommer så jag får mysa med hennes båda <3<3 KRAM

  3. Jag vill ha mitt kryp så lugnt som möjligt, krypet för mig är ett lugnt moment! :) Rumpan ska inte vara hög å armbågarna ska ju föras fram. :) Ser bra ut men ja hade noog sänkt hennes rumpa ännu mer :) Bra jobbat!! Hon är så fin din Poppel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top