skip to Main Content

Mer Tollarporträtt

  

Jag har gjort en massiv uppdatering av Tollarporträtt så kolla in där igen! Nu kan man se alla bilder i miniatyr för att få en bättre översikt om man inte vill klicka upp de stora bilderna på varje hund. På en del hundar finns det även ståbilder och det kommer komma flera när tid finns att redigera.

Just nu ser jag fram emot nästa helg då jag förhoppningsvis (hoppas på bra fotoväder!) kommer få fylla på mitt galleri med en massa Gotlandstollare från SSRK’s utställning i Visby. Det är hela 20 tollare anmälda, varav Poppel är en av dem. Det har även blivit domarändring för lördagen som jag blev väldigt glad för. Vi ska nämligen få ställa för Bertil Lundgren, som gav Poppel cert i somras. Får hoppas på att Poppel plockar fram sin charmiga sida ännu en gång :)

Är det någon av er som läser som ska ställa ut på Gotland till helgen?

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top