skip to Main Content

Fjärrdirigering

Tänkte visa upp resultatet av vad vi pysslat lite med så smått under Poppels vila. Hon har fått köra små fjärrpass inomhus för sin mat. Tidigare fick hon ju mat 6 gånger om dagen och då var det perfekt att träna upp ett par deciliter. Egentligen har vi mest tränat ligg till stå skiftet och det är ju oxå de som är bäst just nu.

Poppel är extremt trampig av sig, man ser det även i fria följet. Det är inte lätt att lära denna damen att stå stilla med baktassarna kan jag lova. Jag kör på en baktass stilla, den som är längst bort när man ser filmen. Med Poppel är lugnheten A och O, stressar hon eller jag upp oss så blir det en massa tramp vilket syns i filmen när jag ger henne snabbare skiften, något jag måste tänka på i fortsättningen!

Jag jobbar mycket med kroppen nu, pressar henne bakåt i skiften från stå genom att ta ett steg framåt och det fungerar bra just nu. Jag har oxå klickern till hjälp för bättre belöningssignal, alltså ingen shaping eftersom Poppel inte är tränad på det sättet.

This Post Has 5 Comments
  1. Det ser jätte fint ut. Nellie har också svårt att stå still med baktassarna. Poppels halsband är kanon fint, vart kommer det ifrån?

  2. Ser ju jätte fint ut! Visst hon har lätt att trampa med baktassarna lite, men hon kämpar för fullt =) Kommer blir grymt det där Frida!

    Lite nyfiken, vad för filmkamera har du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top