skip to Main Content

Två-Noll-Tio

  

Välkommen till tvånolltio-talet allihopa!

Jag kan inte påstå att året börjat särskilt intressant för oss, vi har enbart tagit det lugnt hemma. Gårdagskvällen tillbringades hemma med hundarna och trerätters middag. Här i Uppsala verkar folk tro att tolvslaget börjar redan vid tiotiden för det är då all raketuppskjutning sätter igång. Och det är ju inte någon här och där vi snackar om utan det är fullt ös fram till klockan ett minst. Som tur är så bor vi i ett studentområde (=ingen har råd att lägga pengar på onödiga raketer, alternativt ingen är hemma) så ingen sköt precis där vi bor men det var ändå fyrverkerishow i 360 grader runt oss. Hundarna var med oss ut en liten stund  och tittade, Lexus skällde på varje smäll som om de vore en inbrottstjuv, Lotus var en liten fjolla (han har aldrig varit berörd förr), sprang till vår port och ville inte vara med (mer sannolikt att det var för kallt för herrn att vara ute) och Poppel satt och pep som om hon väntade på tillåtelse att apportera! De klarade av smällarna väldigt bra med andra ord ;)

Nu ska vi avge lite nyårslöften oxå, hah! Jag ska blir bättre på att blogga, alltid finns det ju något roligt att berätta! Det är bara det att jag är så himla fixerad vid att ha minst en bild till varje inlägg och även om jag har massivs att berätta så blir jag ju lite låst då. Sen när jag får mitt kennelnamn så ska jag utöka sidan och förhoppningsvis blir den bättre och mer innehållsrik!

Jag ser väldigt mycket fram emot kommande år, jag tror det blir kanon!

This Post Has 2 Comments
  1. Jag har också haft det där ”tvånget” på mig att ha en bild i vajre inlägg, eftersom man vet hur mycket roligare det blir att läsa ett inlägg då… Men jag har upptäckt att det är snudd på omöjligt att ha en bild i varje inlägg! Istället kör jag på att tänka att det jag skriver ser jag som en träningsdagbok för mig själv, sen om någon gillar det är det bara ett plus! Och så kanske en bild på var tredje inlägg eller så… Då skriver man mycket mer, har jag märkt! :)

    Det ska bli så spännande när din kennel kommer igång! Är det Poppel som ska bli stamtiken? Hon är ju bara så vacker & duktig…!

  2. God fortsättning på det nya året!! Spännande med kennelnamn, är såå nyfiken på vad det blir…! Ser fram emot fler filmer på din hemsida, är jättekul att se dem! Ang bilder så är jag också dålig på det, det blir 10 på en dag eller inga… :) Kram från oss i Värmeland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top