skip to Main Content

Tävlingstränat…igen!

 

Nä, det var ingen riktig träningstävling denna gång, bara jag och Mikaela som tränade med lite kommendering och tävlingsstrategier. Poppel är lite knepig att hitta rätt strategi på. Hittills har vi testat att tävlingsträna med ett litet träningspass/uppvärming innan, gå direkt från platsliggning till programmet (startnummer 1) och att hon får titta på när jag tränar med pojkarna och att andra tränar före hennes tur (konkurrens). Det sista gjorde vi igår och då vart det en väldigt laddad Poppel i linförigheten. Hon överjobbar verkligen allt med riktigt fin kontakt momentet igenom och hon vill såå mycket! Hon behöver nog få ur sig lite hopp och studs innan vi går in på planen och gör det riktiga programmet.

Så här jobbigt var det att jaga supersnabba Thing, man kan ju tro att Poppel inte har någon kondition alls, haha!

Nu förstår ni varför jag bara har en ras, jag är en tollarmagnet!

Vi tränade såklart sittande i grupp. (Nejdå, det var inte alls gruppfotografering ;) )

Och platsliggningen tränades oxå flitigt!

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top