skip to Main Content

En stor händelse!

Jag måste bara berätta att Poppel börjat löpa idag! Möjligtvis så började hon igår för hon var bra svullen men jag såg blodet först idag. Det betyder att hon antagligen kommer pricka höglöp ganska precis till stora stockholm, och om jag har fattat det rätt så är det ganska bra eftersom blödningen avtar då. 

Sist ut i kullen, som vanligt ;)

This Post Has 3 Comments
  1. Åh, GRATTIS till poppel som blivit stor! :D
    Massor tack! Tips är belöningsplacering i HÖGER hand och låta hunden backa runt för att ta belöningen bakom ryggen/på höger sida. Prova! :) Eller hojta till om det är obegripligt… *s* Lite trött nu. ;)
    Ses på stora 08! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top