skip to Main Content

Film från tävlingen

Ok, nu har jag granskat filmen och hittat alla mina fel osv så nu har jag långa listan på vad jag ska tänka på inför lördagen.

Kort sammanfattning av felen; jag måste vara väldigt mycket mer aktiv i alla moment och hjälpa Lotus samt vara stenfokuserad på uppgiften.

Spana nu inte bara in de dåliga momenten som t ex fritt följ (för det kan ni ju titta på här) och inkallning utan kolla istället på vår snygga hoppapportering, första delen av rutan eller hur snabbt Lotus kommer tillbaka till mig efter att han hittat rätt vittringspinne! (synd att han tappade den bara ;) )

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top