skip to Main Content
Kennelträff 2013

Kennelträff 2013

Den 18e maj hade vi årets kennelträff, och alla valparna med ägare kom! Vi saknade bara Malin med pappa Keno som istället var och tävlade elitspår. Vi träffades på förmiddagen för att träna rallylydnad för inhyrd instruktör, min kompis Elisabeth Sterner. Elisabeth hade ordnat ett jättebra prova-på-upplägg med skyltar från alla klasser, kombinationer och banor vilket var mycket uppskattat av alla. Jag var, inte förvånad, men positivt överraskad över hur duktiga alla valpar blivit. Mycket jobb ligger så klart bakom så det känns skönt att allt det till slut ger utdelning, även om man har en vilding i snöret. Förra året när vi träffades var alla mer eller mindre tokiga hela tiden men nu visade de att det finns en samarbetsvilja och intresse för att jobba efter det inledande kaoset med att alla syskon samlas, härligt!

På kvällen hade vi en trevlig grillkväll hemma hos oss med underbart väder. Kvällen blev inte så sen, vi var alla ganska trötta efter en hel dags träning så när solen försvann bakom huset och myggen kom fram vid halv tio så gick jag och Pernilla, som sov hos mig, in och kollade på eurovision en stund innan vi somnade.

Dagen efter sågs vi en kort stund igen för gruppfotografering innan alla började färden hem igen, jag har ju två valpköpare i Norrland och en i Värmland som längs bort så det var skönt för dem att slippa komma hem så sent.

Här nedan kommer lite bilder från rallylydnaden för farmor Malin att kolla på! :)

Poppel observerade sina barn, som vanligt lika fotogenique! ;)

Men vi körde lite rally vi med! Kula också, men hon kom inte med på bild så mycket.

Karolina och Ejder, som tyckte rally var superroligt!

Pernilla och Vilja med världens snyggaste fria följ!

Natalie och Kenai kämpade på bra!

Silje och Wilda jobbade på bra med kontakten och kunde gå en hel bana till slut utan några större problem!

Ejder gick även med husse Jim, detta verkar vara deras grej! Kanske det blir husse som tävlar rally?

Carin och Cash hade gått en rallykurs innan och de är ju helt tävlingsklara så ut och tävla med er!!

Till sist den efterlängtade gruppbilden, nästa år kanske alla kommer kolla in i kameran samtidigt också! Vågar man hoppas? ;)

This Post Has One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top