skip to Main Content

Vi hade iallafall roligt


Jag och Poppel, Lovisa och Cinna, Liza och Cazper, dagens UHAC-ekipage!

Rallylydnad inofficiell, Uppsala Hundvänner
Klass: Nybörjarklass
Poäng: 58/100

”Klockren linförighet, jättefin kontakt. Tyvärr fel övning pga hunden sätter ner rumpan i 270 grader vänster.”

Domare: Emma Björklund

Denna gång blev det varken särskilt tjusiga poäng eller godkänt men faktiskt så är jag nöjdare med vår insats än förra veckan! Attityden var på topp, Poppel jobbade intensivt och alert på sitt fria följ, därav hennes uppmärksamhet i svängarna och då kom såklart sättanden i vad hon trodde var halter in. Nu är det ju inga halter i 270 grader vänstersväng men man får ju oxå tänka på att Poppel i första hand är tävlingslydnadstränad och där finns inga 270 grader vänstersvängar, så rent lydnadsmässigt så gjorde hon det hon trodde var rätt. Jag kan inte annat än vara nöjd med hennes prestation idag, hon var med mig till hundra procent, busig och ville mycket så det var utan besvikelse som vi åkte hem :) Jag är nöjd över att vi fick en tävling där vi uppfyllde målet, nämligen att ha kul och inte fokusera på resultat, inte vara nervös och framförallt vara nöjd över vår prestation!

Nu ska vi sätta fart med tävlingslydnaden igen men sen är det dags för en officiell tävling i rallylydnad i juli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top