skip to Main Content

Tollarporträtt

 

Först vill jag tacka för alla härliga synpunkter på min kennellogga, inte blev jag mycket klokare dock ;)Ni verkar vara ganska jämnt fördelade i åsikterna så någon klar övervikt mot den ena eller andra blev det inte. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu men genom era kommentarer tror jag att jag lutar lite mer åt ett av alternativen men vilket avslöjar jag inte förrän den är färdig! :)

Nu tänkte jag berätta om en ny sida som jag lagt upp här på minvilda.se, nämligen ”Tollarporträtt”. Det är en idé som jag haft i flera år nu och som är inspirerad från Sofia Olssons Kelpiegalleri. Jag älskar ju som bekant porträttfotografering och jag tycker att det är roligt att uttrycken är så olika inom vår ras. Oftast när jag träffar en ny tollare så brukar jag ta en huvudbild och den samligen har växt sig större och större.

Förmodligen kommer jag lägga till ståbilder så småningom men just nu finns bara huvudbilder på (än så länge) ett litet antal tollare. Jag har flera års bilder att leta igenom på jakt efter alla huvudbilder och i takt med att jag träffar fler nya tollare så kommer samlingen utökas. Hoppas ni ska tycka att det är roligt att titta!

This Post Has 6 Comments
 1. Kul!
  Jag har oxå funderat på att göra detta.
  Börjar ju bli en del kort man har nu på olika tollare.
  Jag har fått endel ståbilder från olika utställningar.
  / Anna

 2. Hunden ifrån Skymningsskallets kennel är barnbarns barn till Tarras. Jättekul att se!
  Inte lika tunga öron som sin förfader ;-)
  Du tar grymt fina bilder.
  / Anna

 3. Superbra idé, det här kommer att bli en favoritplats! Som du skriver så finns det ju väldigt många olika tollaruttryck, huvudbilderna fångar hundarnas personlighet. Särskilt när de är så fina som dina :)

 4. Det är alltid så kul att titta på dina bilder. Du tar jättefina bilder. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top