skip to Main Content

Ny hemsida…igen

Ja nu var det dags igen för lite ändring. Jag fick aldrig till hemsidan så som jag hade föreställt mig med det förra utseendet och den nuvarande mallen har jag spanat på i evigheter men inte velat härma andra då den förekommer ganska friskt bland bloggare. Men nu struntar jag i det för det här formatet trivs jag verkligen med och jag ska allt fixa till den så att den blir min egen. Fast just nu är det lite rörigt med för stora bilder för bloggen osv.

Nu är tanken att jag ska få arslet ur vagnen och göra en ”kennelhemsida” till Poppels framtida valpar. Skillnaden kommer inte bli så stor eftersom det än dröjer med valpar och sådana planer (jag har ju inte ens ansökt om kennelnamn) men en liten ny avdelning blir det nog!

Och jag vet att sidorna fotografi och renovering är helt värdelösa pga att jag inte haft tid att ordna med dem och nu när vi flyttat ifrån vår renovering så kommer iallafall den sidan stängas ner. Och sidan kompisar’s innehåll kommer att flytta till ’fotografi’.

Det är kul med hemsida men det tar väldigt mycket tid!

Och PS. Jag skriver mer om Lotus tävling senare, vi fick 236poäng och kom på andraplats så det räckte inte riktigt till denna gång heller.

This Post Has One Comment
  1. Hej jag tycker det är mycket att läsa och mycket fina bilder. Det finns möjlighet att ha Zoom på dina bilder om du önskar kortare inläsningstid men att det ändå skall gå att se i full skala. Kul med hönsen och äggen det viste jag inte.

    På min sida försöker jag ta upp sådant som är viktigt för att värna tollarnas livsvillkor. Tex tillgång till rent vatten…

    Lycka till
    Göran & Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top