skip to Main Content

Mioamor's HeadHunter Holly

Vilda är född 9 april 2023. Hon kommer från Mioamor’s kennel i Norge och uppfödare är Jorunn Ludvigsen. Föräldrarna är fria genom arv från PRA-prcd och PRA-crd4.

Vilda är min första podengo och inledningsvis var det lite av en chock. Jag var ute efter en sällskapshund som kunde vara pigg och villig att träna när jag har tid, men som inte krävde timmars aktivering varje dag eftersom att vi ännu har små barn. Vilda var milt uttryckt väldigt pigg på att hitta på bus. Hon for runt som en iller och pussade plus nafsade i allt och alla. Därtill noll ”will to please”, sket väl hon i vad vi tyckte om att hon var uppe på bordet eller tog våra skor liksom! Som tur var hade hennes uppfödare varnat mig att podengos kan vara riktigt jobbiga första året så det gick lite som ett mantra i mitt huvud. Efter några månader lugnade hon ner sig och världens härligaste lilla personlighet börjar ta form.

Vilda är en väldigt lekfull hund, lek och kamp är hennes bästa belöning. Godis kan vara gott men det finns mycket annat som har större värde.

Tävlingsresultat

Inofficiell utställning – Hp, BIR, BIG1

 

Stamtavla

Befricas HunterJaleco Do Vale NegroIwo De Balouzval
Urtiga Do Vale Negro
Befricas BambiGohan De Balouzval
Mioamor's Clarabella
Mioamor's All About AnniMioamor's Jumping Jack FlashGohan De Balouzval
Mioamor's One For My Baby
Mioamor's Piece Of My HeartTähtitaivaan Winter
Stoneweiler's Pp Alpina
Back To Top