skip to Main Content

RLDN RLDF Min Vilda Busiga Bläsand

Kula är född 11 februari 2011 och kommer från vår första kull. Hon har HD grad A (HD-index 102 med medelfel 11 i maj 2018), ED ua (0) och är ögonlyst ua. Hon är DNA-testad Carrier för PRA-prcd och Clear för DE.

En riktig stjärna! Må hända att jag är lite partiskt då jag fött upp henne själv men Kula är verkligen min drömhund. Kula som var en ganska lugn och beskedlig valp växte upp till en galen virvelvind!

Kula har en outtröttlig energi och entusiasm när det kommer till att träna, men hon är samtidigt väldigt kontrollerad. Det krävs mycket för att Kulas energi ska gå över i stress, hon har ett mycket bra fokus och en förmåga att samla ihop sig. Jag har inte tränat en hund som är så smart som Kula tidigare, eller rättare sagt – hon räknar väldigt lätt ut vad hon ska göra för att få det hon vill ha.

Däremot är Kula inte världens modigaste hund. I alla fall inte om den älskade bollen hamnat på något ställe där det är lite bökigt att få fram den även om hon skulle kunnat. Då blir det ett evigt gnällande tills någon kommer till undsättning.

Jakt
2:a pris NKL Tjp
3:e pris NKL Tjp
Lydnad
1:a pris klass 1
1:a pris klass 2
Utställning
Junkl EXC, CK, BTKL 3
Jaktkl VG
Rallylydnad
RLDN
RLDF
Beskrivningar
MH 1:a skott

Stamtavla

Agrosofens BoleroDuck Tail’s Muddus RegnbågsforellFlottatjärn’s Prima Heta Hasse
Duck Tail’s Lysande Letsi
Rödahunds Hitchin LisaHyflyer’s Invincible Max
Lauvstuas Is Cabella Til Rödahund
Fagerlands Röda Poppel De AmoreXFlottatjärn’s Tigger De AmorSolvingas Don Ramiro De Amor
Flottatjärn’s Laxiga Peggy
Red Pearl’s X-Men Lady DeathstrikeDuck Tail’s Tiwaz Av Sigil
Red Pearl’s Afrodite-Z
Back To Top