skip to Main Content
Kula Och Fågelungarna 2 år!

Kula och fågelungarna 2 år!

Idag fyller min lillgris 2 år! Är hon vuxen nu? Nej, inte ens i närheten! Även om mognaden börjar smyga sig på så är hon fortfarande vår bebis. Husse har hon totalt lindat runt tassen, han är mycket bra tränad till att mata, klappa, gosa, hjälpa osv osv ;) Mattemamman är världens bästa för henne får man träna med, och det är typ det roligaste som finns. Den håriga mamman får man göra nästan vad som helst för, Kula kollar ofta om det inte finns lite mjölk kvar i tuttarna. Farfar Lotus är rolig att tackla i korridoren eller skälla i örat om han har en tuggis. Tror knappast man kan ha ett kuligare liv om du frågar Kulan!

Tänk vad tiden går fort! När Poppel fyllde två så planerades det för fullt inför en valpkull, nu är hon snart redan 5! En valpkull på Kula väntar vi dock med att planera tills hon fyllt 3… åtminstone!

Supergrattis till alla utflugna fågelungar! Kenai, Cash, Vilja, Ejder och Wilda – ett paket från oss kommer på posten :) Ser fram emot ännu ett år med er trevliga valpköpare och hundar, det är spännande nu när nästan alla är på väg ut och smaka på tävlingsframgångar – det kommer bli ett bra andra levnadsår och det blir bara bättre och bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top