skip to Main Content

Poppel i tidningen!

Uppsala stadsteater idag, hollywood imorgon! ;)

Fick syn på en tidning från Uppsala Stadsteater när vi var och handlade och titta vad som prydde hela baksidan! Ryckte såklart med mig två gratisex i väntan på att de riktiga affischerna ska komma upp utanför teatern. Jag har ju blivit lovad en sådan men eftersom föreställningen inte har premiär förrän i slutet av januari så lär jag få vänta. Jag har dessutom fått höra att den här bilden varit med i flera av lokaltidningarna, kul!

Jag är såklart superstolt över att Poppel är med på bild men lite lätt besviken över bildvalet. Hoppas att det kommer komma ut fler bilder där hon gör andra konster eller tittar in i kameran! Skådespelarna ser dock helt grymma ut, inte lätt att jobba med djur.

I helgen debuterade husse och Lotus officiellt på agilitytävling med en dubbeldisk som resultat. Bättre lycka nästa helg och då kanske jag kan få visa filmen oxå.

This Post Has 7 Comments
  1. Hej! Tänkte fråga dig hur du lärde dina hundar det dära filt tricket? När dom rullar in sig i filten alltså? Vi ska ha en uppvisning med hundarna på våran skola, så tnkte det kunde vara ett coolt trick att visa upp :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top