skip to Main Content

9 månader

Idag blir Poppel 9 månader och det innebär bland annat att hon får ställas ut med officiellt resultat i juniorklass. Och det ska vi göra på Hund 08 så det ska bli jättespännande! Jag tycker att Poppel är jättefint byggd med bra vinklar och allt det där, men hon är väldigt liten till växten och kommer så vara. Det gäller väl att hitta ”rätt” domare antar jag. Nu till helgen ska 3 stycken syskon debutera i juniorklass så det ska bli spännande att höra hur det går för dem.

Om en månad är hon 10 månader och därmed tävlingsmyndig inom det mesta. Tyvärr är det ju inte så mycket tävlingar runt jul och nyår så vi har siktet inställt på att debutera i lydnad någon gång till februari/mars. Sedan får vi se vad som händer, jag har många drömmar för Poppels 2009.

Än har hon inte börjat löpa, men jag tror att det är på gång. Alla andra tikar i kullen har haft sitt första löp och några har det nu. Vore ju trevligt om vi kunde fått det undanstökat tills jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top