skip to Main Content

Vila sig i form

Japp, enligt Lotus är bästa sättet att komma i form att vila. Himla behändig hund jag har va?

Igår kom Hanna hit till Märsta och räddade mig ur sjukdomsmisären. Vi åkte till klubben och filmade litegrann. Mina hundar är ju inte tränade på år och dar känns det som och de var riktigt odrägliga i vardagslydnaden. Märkligt hur fort de tar över när man är svag och inte orkar upprätthålla sitt ledarskap. (speciellt när man har tre huliganer)

This Post Has 3 Comments
  1. Jag har följt din blogg länge och jag tycker du är jätte duktig. Jag har själv en tollare (valp). Skulle man kunna få din mail adress har lite frågar, om du vill svara på dom såklart. /Mathilda & Nellie

  2. Så kul o se en filmsnutt på Lotus! D e som att se lilla Heidi! Han rör sig på samma sätt gående.. kan gå hur långt som helst .. bara för att få godis… uppmärksamheten.. Det är härligt kul o se! Varmt lycka till i fortsättningen i trean!
    Kram
    Therese o moster Heidi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top