skip to Main Content

Tollarträff

Ja, nu var ju detta en tollarträff men vi hade även med ett par andra raser. Jag är väldigt förtjust i jaktspaniels, både springrar och cockrar. Lexus kullsyster Aqua har fått en cockerlillasyster och mina hundar är naturligtvis väldigt avundsjuka (eller inte). Jaktlabbar är oxå himla läckra och det var ju tur att proffslabben kom och räddade de sista dummysarna som våra tollare inte hittade i söket :P

Lexus första skick i söket gick urbra och han hittade snabbt en dummy och kom in utan antydan till att byta. Men i andra skicket så var det samma gamla visa med pink och sedan var de andra hundarna väldigt intressanta…suck. Så han fick hoppa in i bilen och där fick han sitta under resten av tiden. Poppel fick iallafall väldigt bra passivitetsträning och utan pipmonstret Lexus vid sin sida så är hon knäpptyst. Nu var inte detta så skarpt läge med skott och walkup utan vi satt på vår lilla pall och kikade på de andra när de tränade dirigering. Poppel fick även träffa canadagåsen på bilden och den fick sig en dos av hennes omilda behandling, men intresset har hon i varje fall även om det ska bitas och slitas.

This Post Has 2 Comments
  1. Ååh, vilka fina bilder du tog! Vill ha! Kan du skicka några Jojo- och Aquabilder?

    Svar: Visst kan jag det men jag har inte din mailadress :( /Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top