skip to Main Content

SE VCH RLD N RLD F RLD A RLD M Agrosofens Bolero

Jag valde Keno som hane till min första kull på grund av hans stora arbetsglädje och energi. Keno är dessutom en väldigt trevlig hane i alla situationer och fungerar bra med hanar såväl som tikar, han har ett sunt hundspråk och förhållningssätt.

Keno har HD grad A och ED ua (0). Han är ögonlyst ua och är DNA-testad Carrier för PRA-prcd samt Clear för DE. Keno har fina meriter inom tollingjaktprov, retrieverjaktprov, bruks (spår), viltspår, lydnad och rallylydnad. Han är även utställd med ett CERT.

SE U(u)CH SE V-11 RLD N RLD F RLD A RLD M Fagerlands Röda Poppel De AmoreX

Poppel är även hon en väldigt energisk och arbetsglad tik vilket verkligen har präglat valparna i kull 1. Det finns mycket energi i valparna i kull 1, ibland lite väl mycket!

Poppel har HD grad A och ED ua (0). Hon är ögonlyst ua och är DNA-testad Clear för PRA-prcd samt DE. Poppel har meriter inom tollingjaktprov, bruks (spår), lydnad och rallylydnad. Hon är utställningschampion och Svensk Vinnare 2011.

Valparna i kull 1

Kenai bor i Uppsala hos Natalie och är en glad, positiv kille. I valplådan var Kenai den första att bryta sig ur och upptäcka nya saker. De har testat på flera olika hundsporter, bland annat lydnad, agility, rallylydnad, viltspår och jakt.

Kenai var kryptorchid men är nu kastrerad. Han har även efter en lång utredning med milda kramper eller anfall diagnosticerats med en form av epilepsi.

Kenai har HD grad A och ED ua (0). Kenai är mentalbeskriven med 2:a på skott.

Kenai somnade in 2024.

Tävlingslydnad
2:a pris klass 1 (gamla)

Viltspår
Godkänd anlagsklass

Kula blev kvar på kennel Min Vilda. Hon var en ganska lugn och eftertänksam tik i valplådan men är numera full av energi och bus. Mer om Kula finns att läsa på hennes egen sida här på hemsidan.

Kula har HD grad A, ED ua (0) och ögonlyst ua. Hon är DNA-testad Carrier för PRA-prcd och Clear för DE. Kula är mentalbeskriven med 1:a på skott.

Kula somnade in 2023.

Tävlingslydnad
1:a pris klass 2 (gamla)

Tollingjaktprov
2:a NKL

Utställning
Junkl Exc, Ck, Btkl 3, Jaktkl Vg

Rallylydnad
RLDN, RLDF

Cash bor hos Carin och Gunnar i Örnsköldsvik. De hade tidigare Poppels mormor så det var roligt att de ville ha ett barnbarns barn efter Fina. Cash var en lugn kille i valplådan men numera är han full av energi! De tränar lite allt möjligt men rallylydnad och utställning har det gått bäst i resultatmässigt.

Cash har HD grad A, ED ua (0) och är ögonlyst ua. Cash är mentalbeskriven med 2:a på skott.

Cash somnade in 2023.

Viltspår
Godkänd anlagsklass

Rallylydnad
Diplom i Nybörjarklass – RLD N

Nose Work
Godkänd doftprov 1

Utställning
Valpkl BIR, Junkl Exc, Bhkl 2, Ck, R-Cert, Ukl Exc, Ökl Vg

Vilja bor hos Pernilla utanför Kristinehamn. Tidigare hade hon äldre tollartiken Doris som sällskap. Vilja var minstingen i kullen som jäklades med sina kullsyskon när de minst anade det. Tillsammans med matte har de lyckats väldigt fint på tävling!

Vilja har HD grad A och ED ua (0). Hon har ett litet navelbråck och är kastrerad. Vilja är mentalbeskriven med 3:a på skott.

Vilja somnade in 2023.

Tävlingslydnad
2:a pris klass 3 (gamla)

Bruks
Godkänd lägre klass SPÅR – 421,5 p

Utställning
Valp BIG-1, Junkl Exc, Ökl Exc
BIS diskklass Tollarspecialen 2012

Övrigt
Godkänt BH-prov

Ejder bor hos Karolina och Jim i Järfälla. I valplådan var han den som observerade de andra, en liten drömmare. Tillsammans med matte tränas det lydnad, rallylydnad och jakt bland annat.

Ejder har HD grad B och ED ua (0). Han är mentalbeskriven med 1:a på skott.

Ejder somnade in 2021.

Rallylydnad
1 godkänt resultat i Nybörjarklass

Utställning
Valp BIS valpkl 1, Tollarspecialen 2011, Ukl Exc, Ökl Vg

Wilda bor med Silje och Jonas i Östersund. Wilda var en riktig buse i valplådan och hittade ofta på bus tillsammans med Kenai. Wilda har fått testa på lite allt möjligt inom hundsport men inte kommit ut och tävlat än.

Wilda har HD grad A och ED ua (0). Hon är mentalbeskriven med 3:a på skott.

Wilda somnade in 2022.

Utställning
Junkl Vg

Stamtavla

Agrosofens BoleroDuck Tail’s Muddus RegnbågsforellFlottatjärn’s Prima Heta Hasse
Duck Tail’s Lysande Letsi
Rödahunds Hitchin LisaHyflyer’s Invincible Max
Lauvstuas Is Cabella Til Rödahund
Fagerlands Röda Poppel De AmoreXFlottatjärn’s Tigger De AmorSolvingas Don Ramiro De Amor
Flottatjärn’s Laxiga Peggy
Red Pearl’s X-Men Lady DeathstrikeDuck Tail’s Tiwaz Av Sigil
Red Pearl’s Afrodite-Z
Back To Top