skip to Main Content

Bara finlir kvar

Först och främst, hu vilka hemska bilder, men bättre än ingenting!

Här ser ni hur det egentligen blir med vårt knasiga listbygge! Nu fattas det bara någon meter och sedan är listen klar. Den vita färgen är bara grundfärg men oj vilken skillnad det blev när den rollades på! Den slutgiltiga färgen heter antikvit, kommer knappt ihåg hur den ser ut för det var så länge sedan den inhandlades men lite gräddigare i färgen kanske?

Bilden till vänster visar hur vårt dörrfoder ser ut. Visst blev det snyggt med klossen längst ner! Vi har även klossar i hörnen på golvlisten, syns kanske lite dåligt på bilden?

Nu är jag så less på att fixa i sovrummet så idag har jag spånat på lite idéer till köket som jag fick igår under ikea & bauhaus-besöket. Hoppas att vi kan sätta igång med det ganska snart för det kommer bli så tjusigt! Fast samtidigt så vill jag bli helt färdig med ett rum innan vi går vidare till nästa och sovrumsfönstret behöver foder och elementet vill jag trolla bort bakom ett snyggt elementskydd!

This Post Has One Comment
  1. Men vad snyggt det blir med listerna! Jag måste ju erkänna att jag hade hemskt svårt att föreställa mig hur det skulle se ut när du först talade om er idé med höga lister – men det var verkligen urläckert!

    Vad det gäller våran renovering så ska jag försöka uppdatera med lite bilder. Vi har så mycket att göra bara. Just nu bygger vi en ny vägg, sen ska vi måla, tapetsera och lägga nytt golv á 60 kvm. *pust* Men fint kommer det att bli! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Back To Top